Consultancy

 

"WAT ZOU DE BESTE OPTIE ZIJN?"


Een vraag die dikwijls wordt gesteld als een nieuw project opgestart gaat worden of men voor een onbekende situatie komt te staan. In de beveiligingswereld wordt deze vraag duizenden keren per dag gesteld.

In deze tijd is het helemaal zaak dat u op de hoogte bent van  hoe u uw zelf kunt beschermen tegen ongewenste situaties. Of het nu om uw huis, bedrijf of beiden gaat wij kunnen U daarbij helpen.

Assessment
Van tevoren bekijken wat er is aan beveiliging, moet er nog iets bij, voldoen de procedures/materialen/kennis?
Een onafhankelijk assessment kan uitkomst bieden.

Er kan bijvoorbeeld al in de bouwkundige fase worden meegedacht aan veiligheid en zo zijn er nog vele manieren om uw huis/bedrijf te beveiligen. Met de vele dreigingen die vandaag de dag aanwezig zijn groeit de mogelijkheid dat men op het gebied van beveiliging door het bos de bomen niet meer ziet. Maak uw probleem het onze en wij gaan zorgen voor een doelgerichte en op maat gemaakte oplossing.

Auditing
Daarnaast is het van belang om op (on)geregelde tijden procedures en kennis te toetsen, op elk uur, dag of nacht van de week!
Dmv. rapportages kunnen dan stappen ondernomen worden om de kwaliteit te verbeteren, waardoor toekomstige schades/financieel verlies beperkt blijven.


 

 

 

 

 

 

       
sitemap disclaimer privacy policy