Security Information

Vooruitkijken en voorspellen, nee we zijn geen waarzeggers, maar door gerichte bestudering van open bronnen, welke voor 95% de informatie die dikwijls nodig is bepalen, kan een voorzichtige inschatting gemaakt worden op elk gebied.

Daarnaast is het hebben van een netwerk zeker zo belangrijk. Het vooruitzien wordt op deze manier dus minder een gok van een waarzegger!

Paspoorten/Identiteitskaarten
Het checken van paspoorten d.m.v. vraagstelling, vergelijking gebruikmakende van eenvoudige hulpmiddelen. Dit kan zeer behulpzaam zijn voor bijvoorbeeld toegangscontrole, maar ook bij aanname van nieuw personeel.

Het voorkomen van onrechtmatige toegang bij belangrijke objecten, waar controle vereist is, kan alleen als de controleur een degelijke training heeft ondergaan. Bij het aanemen van nieuw personeel moet een kopie van het paspoort gemaakt worden, maar wat als het paspoort vals is of als het gebruikt wordt door iemand anders, de zogenaamde look-a-like? Bij inspecties door de autoriteiten kunnen torenhoge boetes volgen als blijkt dat men illegalen in dienst heeft.

Heeft u twijfels of wilt u meer te weten komen over reisdocumenten laat het ons weten. Wilt u dat uw personeel optimaal voorbereid is in het omgaan met reis en identiteitsdocumenten neem dan contact met ons op voor een afspraak.


 

 

       
sitemap disclaimer privacy policy